COKLAT ROSE RAYA + inti Badam
36 Biji hanya RM20.00 sahaja


WAKIL JUALAN DI PERLUKAN!!!!
HUBUNGI 017-7717624
SeMaNis ChoCoLate menjual dan mengambil tempahan coklat homemade sama ada secara on-line atau dari permintaan/tempahan secara off-line dari rumah kediaman.SeMaNis ChoCoLate beroperasi melalui premis kediaman yang terletak di Taman Daya,Johor Bahru. Perniagaan SeMaNis ChoCoLate berkonsepkan penyediaan homemade coklat dan candy dengan hiasan-hiasan menarik sesuai sebagai cenderahati dan hadiah untuk hantaran, doorgift, kudapan dan sebagai hidangan pada musim perayaan, majlis perkahwinan, majlis harijadi dan lain-lain majlis keraian.


SeManis ChoCoLate menggunakan 80% compound milk chocolate dari jenama bermutu tinggi sebagai bahan asas dalam pembuatan homemade coklat yang bersesuaian dengan cita rasa 90% masyarakat Malaysia yang sukakan rasa manis dan tidak terlalu pahit. SeMaNis ChoCoLate menawarkan barisan coklat pelbagai bentuk termasuk moulded chocolate dengan badam, orange ganache,strawberry ganache,peanut ganache,coklat kurma dan pelbagai rekabentuk coklat.


SeMaNis ChoCoLate juga mengeluarkan coklat dan candy bermusim selari dengan sambutan hari-hari istimewa seperti Hari Bapa, Hari Ibu, Hari Guru, Hari Raya, Hari Merdeka dan Hari 1 Malaysia. SeMaNis ChoCoLaTe juga menerima tempahan khusus dari pelanggan untuk sambutan-sambutan peribadi seperti hari lahir, ulang tahun perkahwinan, majlis perkahwinan, pertunangan, berkhatan, potong jambul, penghargaan dan ucapan tahniah.
Bagi golongan kanak-kanak, coklat dengan hiasan dan pembungkusan yang menarik lagi comel ditawarkan seperti Lollychoc.
SeMaNis ChoCoLate menyediakan coklat dan candy yang lebih eksklusif kepada golongan koporat bersesuaian dengan imej dan konsep yang diterapkan.


Sebarang pertanyaan boleh hubungi di talian 017 - 7717 624 (En.Shahil) atau 017 - 7510 302 (Puan Rahayu)


Sila buat tempahan melalui BORANG TEMPAHAN yang telah disediakan.